Добредојдовте на сајтот на ХРОМАК!!

 

Т. Д. ХРОМАК

Добредојдовте на страницата на фирмата Хромак - бои и лакови од Куманово. Страницата има информативен карактер и првенствено е наменета за презентација на обемниот асортиман производи со кои располагаме во сегментот на бои и лакови за домување ( широка потрошувачка ) и програма за автомобили.

Изборот на фирмите, партнерите на Хромак, е грижливо направен, во согласност со нашите критериуми за професионално и успешно работење.
Тие претставуваат лидери во производство на бои и лакови во своите држави, во регионот и пошироко.

За идните купувачи на нашата фирма ќе биде интересна опширната листа на производи што ја нудиме од лагер

Погледнете ги нашите производи

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

Т.Д.Хромак ,со седиште во Куманово,се занимава со трговија на големо со бои и лакови на целата територија на Р.Македонија


Прочитај повеќе
КАДЕ ДА НЕ НАЈДЕТЕ

Посетете ја нашата компанија во Куманово


Најдете не
ОБЈЕКТИ

Погледнете ги нашите објекти...


Објекти

Работиме со најдобрите


Прочитај повеќе
belinka

Silva-jpg
kozul-hr-300x150px
hb-body
sia
dollmar

3m
standox-1
galekovic-logo-700x500px (1)
provyder