Соработници

Chromos

CHROMOS


CHROMOS бои и лакови е водечки хрватски произведувач на бои и лакови и водечка хемиска индустрија со сопствено истражување и развој со меѓународно реноме. На пазарот денеска ги препознаваме по Chromoden лакот за паркет, Chromoden лепила, Luxal боја за дрво и метал, Fasadex боја за фасади, Megapol i Poliflor Extra бои за внатрешни ѕидови..

Maxima

MAXIMA


MAXIMA е водечки и најдобар српски произведувач на материјали за заврши работи со заокружен процес на производство. Во асортиманот на Maxima влегуваат бои за внатрешни ѕидови, фасадни бои, лепак за сторипор, лепак за паркет, лепак за плочки, лазури.


Zvezda-Helios

ZVEZDA HELIOS


ZVEZDA HELIOS е производител кој непрекидно ги следи најновите технолошки достигнувања во производство на бои и лакови за потребите на широката потрошувачка , метална и дрвна индистрија.

Belinka

BELINKA


BELINKA е водечки Словенечки производител на премази за заштита и декорација на дрво.


Ading

ADING


ADING е компанија специјализирана за производство на хидроизолации, градежни лепила, адитиви за бетон и цемент и други хемиски материјали за градежништво. .

Silva

SILVA VERNICI


SILVA VERNICI веќе со децении им служи на своите корисници преку производство на широк асортиман на високо квалитетни премази. Од асортиманот посебно се издвојува лакот за паркет, како и полиуретанските лакови за дрво..


kozul-hr-700x500px

KOZUL


KOZUL- MAX alati е компанија која се занимава со производство на рачен алат и алат за молерисување.

HB-Body

HB BODY


HB BODY е реномиран грчки производител на комплетна програма за репарирање и боење на автомобили. Производите на Боди се застапени во повеќе од 80 земји во светот и како такви се синоним за квалитет.

SIA

SIA ABRASIVES


SIA ABRASIVES е еден од трите најголеми светски произведувачи на брусни системи. Производство на квалитетна брусна хартија за автомобили, дрво и метал е одлика на оваа компанија.


Standox

STANDOX


STANDOX е германски бренд, еден од водечките европски производители на програма за репарирање и систем за боење на автомобили со ПРЕМИУМ квалитет.

3M

3M


3M е мултинационална компанија која нуди производи за различна намена. Кај нас 3М е застапен со квалитетни полир пасти, сунгери за полирање и маски за заштита при работа.


challenger

CHALLENGER


CHALLENGER е познат бренд за боење и репарирање на автомобили со висок квалитет.

astici-vottero-700x500px

MASTICI VOTTERO


MASTICI VOTTERO е фабрика од Торинo која се занимава со производство на сите видови силикони.


Dollmar

DOLLMAR


DOLLMAR е една од најголемите италијански компании кои на нашиот пазар се застапени со сите видови на разредувачи .

ltf-700x500px

LTF


LTF е производител на опрема за фарбање. Toа е првата компанија во Италија која произведува пиштоли за фарбање уште од 1925 година.


provayder-700x500px

PRODYVER


PRODYVER е фабрика од Италија која се занимава со производство на хартија за заштита и заштитна фолија наменета за автолакери. Нивните хартии и фолии се карактеризираат со висока непропустливост, што е гаранција за добра заштита и квалитет.din-700x500px

DIN


DIN - Дрвна индустрија Новоселец - е еден од најдобрите хрватски производители на далеку познатиот славонски паркет. Во својот широк асортиман нудат паркети во сите димензии и класи.

galekovic-logo-700x500px (1)

GALEKOVIC


GALEKOVIC е хрватска компанија која произведува класични паркети и масивни подови од повеќе типови на дрво.