Објекти

 

Т. Д. ХРОМАК

Добредојдовте на страницата на фирмата Хромак - бои и лакови од Куманово. Страницата има информативен карактер и првенствено е наменета за презентација на обемниот асортиман производи со кои располагаме во сегментот на бои и лакови за домување ( широка потрошувачка ) и програма за автомобили.

Изборот на фирмите, партнерите на Хромак, е грижливо направен, во согласност со нашите критериуми за професионално и успешно работење.