Октомвриска Револуција

Во Куманово, сместен на мирна и живописна локација, опкружен со идилично зеленило, станбениот објект се карактеризира со единствен и препознатлив изглед.


 • Модерни и енергетски ефикасни

  Ние ви нудиме модерен и квалитетен објект за домување, изграден асеизмички со загарантиран квалитет на градба и по сите стандарди за енергетска ефикасност, вклучувајќи првокласно енергетско-ефикасни фасади и преградни ѕидови со висока термичка и звучна изолација.
 • Површината на објектот

  Објектот има приземје + седум ката или вкупно 32 станбени со 32 подрумски единици, што нудат голем комфорт, функционалност и искористеност на просторот. Квадратурата на становите варира според типот, усогласувајќи се на потребите на разни групи на корисници
 • Уредување по сопствени потреби и можност за бројни избори

  Се разбира, купувачите ќе имаат можност за уредување на становите по свои потреби и идеи, со можност за избор на керамика, паркет и санитарија. Нудиме решенија кои целосно ги задоволуваат потребите на клиентите, овозможувајќи им комплетен сервис на услугите. Нудиме и готов 3D проект за внатрешно уредување на секој стан.
 • Прв и единствен објект во нашиот град:

  - Централно парно греење и вклучен комплетен систем за парно греење за секој стан
Не помалку битни карактеристики на објектот:
 • Имотен лист за секој стан (сопственички лист за предбележување кој по завршувањето на градбата ќе биде имотен лист)
 • Можност за поволно банкарско кредитирање (преку сите банки)
 • 24 часовно одржување на хигиената (само за заеднички простории)
 • Локација во мирен дел на градот
Еко иновациите и имплементирањето на најновите технологии, како што се гасификацијата, енергетската ефикасност, примената на високи стандарди за квалитет и заштита на животната средина, го прават објектот вистински избор за секој купувач.